Μεταλλικά Δημόσια Κτίρια

    Οι μεταλλικές κατασκευές Δημοσίων Κτιρίων και Εγκαταστάσεων είναι κατασκευές διαχρονικές λόγω των πλεονεκτημάτων του χάλυβα. Αεροδρόμια,   μουσεία, στάδια,  γέφυρες,  πολιτιστικά  κέντρα,  μεγάλοι χώροι συναθροίσεων, όπως τα  Ολυμπιακά Έργα των Αθηνών, κ.λπ. συνιστούν μεταλλικές κατασκευές λόγω του υπερμεγέθους τους.

    Η ΜΟΡΦΟΜΕΤΑΛ με την υπευθυνότητά της, την εμπειρία της και τις άρτιες και οργανωμένες τεχνολογικές εγκαταστάσεις που διαθέτει, είχε την δυνατότητα  να αναλάβει  και να αποπερατώσει επαξίως μεταλλικές κατασκευές σε μεγάλα Δημόσια Έργα,  όπως το Αεροδρόμιο Χανίων  ”Δασκαλογιάννης”,  το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, το Τελωνείο Χανίων, τη Νομαρχία Χανίων, το Νοσοκομείο Χανίων, τις Ποινικές  Φυλακές Χανίων,  κ.α.

    Αποδεικτικό στοιχείο της υπευθυνότητας και της εμπειρίας του προσωπικού αλλά και της οργάνωσης και της αρτιότητας του τεχνολογικού εξοπλισμού της ΜΟΡΦΟΜΕΤΑΛ, είναι  το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα, ο ΑΚΤΩΡ, ο Όμιλος J&P ΑΒΑΞ και η ΤΕΡΝΑ Α.Ε.,  την εμπιστεύτηκαν και της ανέθεσαν τις μεταλλικές κατασκευές στα δημόσια έργα που ανέλαβαν στην πόλη μας. Η μεν πρώτη τις μεταλλικές κατασκευές στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης»  Χανίων, η δεύτερη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και η τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.